• No.96 Zhenban Road, Wuyang villiage, kota Lijia, Distrik Wujin, kota Changzhou, propinsi Jiangsu, Cina 213176
  • (86) 13961406388
  • aoyuan@czayfj.com

Changzhou Aoyuan Tekstil Mesin CO., Ltd. diadegkeun taun 1997, Tempatna di belah kidul Jiangsu Changzhou. Kusabab diadegkeunana, ngalangkungan teras-terasan nguatkeun pangwangunan tim pangwangunan sareng pangwangunan sareng ningkatkeun inpormasi modal, pikeun nyiptakeun fasilitas perusahaan, titik awal anu luhur, konstruksi standar anu luhur, nguatkeun manajemen internal, perusahaan parantos janten panalitian ilmiah, pamekaran, pangembangan, panggunaan dina integrasi tina perusahaan éntitas sareng téknologi.