• No.96 Zhenban Road, Wuyang villiage, kota Lijia, Distrik Wujin, kota Changzhou, propinsi Jiangsu, Cina 213176
  • (86) 13961406388
  • aoyuan@czayfj.com

Tentang Kami

cf

Mesin Tekstil Changzhou Aoyuan CO., LTD. Didirikeun taun 1997, Tempatna di belah kidul Jiangsu Changzhou. Kusabab didamelna, ngalangkungan teras-terasan nguatkeun pangwangunan tim pangwangunan sareng pangwangunan sareng ningkatkeun inpormasi modal, pikeun nyiptakeun fasilitas enterprisehardware, titik awal anu luhur, pangwangunan standar anu luhur, nguatkeun internalmanagement, perusahaan parantos naék kana panilitian ilmiah, pamekaran, déin, panggunaan dina integrasi tina élmu sareng téknologi éntitas perusahaan. perusahaan parantos ngalangkungan oténtikasi IS9001: 20O0 Quality Management System, sareng ngalaksanakeun 6 sManagement System. Perusahaan anu nuturkeun "nyirian kualitas harga mimiti, nyiptakeun gagasan budaya perusahaan teknologi tinggi, nerapkeun pangwangunan gancang perusahaan, pamekaran ilmiah, taat kana kualitas anu saé sareng layanan préféktur anu diwanohkeun dina pasar, pikeun tujuan maksimal manpaat pikeun konsumén.

Perusahaan utamina ngahasilkeun HY399 speed tinggi single bed Warp knitting machine, HY299 speed tinggi fishing fishing net, HY303 Warp knitting machine, HY280 high speedingle: - bed knitting machine, HY290-I double- bed sunshade net net HY290-Idouble bed vegetable net mesin, HYF43 / 20 31/16 multi bar schlagblech warp knittingmachine. , HY33. 43 multi-bar renda nyulam mesin, HY28O éléktronik ngalih transverselyhigh-speed mesin ranjang tunggal nyulam, HY282 séri jarum ganda ranjang jarum knittingmachine saterusna, produk na seueur dianggo, kalebet tatanén, industri. parusahaan gumantung kana jasa kualitas luhur, alus teuing ngarasakeun reputasi tinggi di dunya.

Kami ngawula ka anjeun sapinuh haté dumasar kana tujuan dumasar kana titik awal anu anyar, nyiptakeun kaayaan énggal, narékahan pikeun perusahaan janten perusahaan swasta kelas munggaran di dunya, Aoyuan aya dina parahu anu sami sareng anjeun, inexhaustibility, nuju énjing anu langkung saé.

Budaya Perusahaan

wenhua

Gunung robih kusabab katingali, cai robih kusabab waktos, sareng jalma robih kusabab mikir.
Mikir mangrupikeun kahirupan urang, sareng ogé sumber kabagjaan urang.
Lalaki anu tiasa nampi paling résiko bakal kéngingkeun cinta anu paling jero sareng prestasi anu paling luhur.