• No.96 Zhenban Road, Wuyang villiage, kota Lijia, Distrik Wujin, kota Changzhou, propinsi Jiangsu, Cina 213176
  • (86) 13961406388
  • aoyuan@czayfj.com

Taros Kami

Changzhou Aoyuan Tekstil Mesin Co., Ltd.

Alamat

No.96 Zhenban Road, Wuyang villiage, kota Lijia, Distrik Wujin, kota Changzhou, propinsi Jiangsu, Cina 213176

Telepon

Mob: (86) 13961406388

Telp: (86) (519) 83662638

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami