• No.96 Zhenban Road, Wuyang villiage, kota Lijia, Distrik Wujin, kota Changzhou, propinsi Jiangsu, Cina 213176
  • (86) 13961406388
  • aoyuan@czayfj.com

HY200-EW Dua jarum Bar Warp Knitting Machine

Pedaran pondok:

Mékanisme nyetir cam kabuka-gaya sareng roller anu luhur sareng handap pikeun nyulam desain, cocog pikeun produksi angkatan.


Detil Produk

Tanda Produk

Ciri-cirina

Mékanisme nyetir gaya cam kabuka kalayan roller anu luhur sareng handap pikeun nyulam desain, cocog pikeun produksi batch.

Mangpaat

Pikeun nyulam syal, lawon bersih sirkular, kasundaan elastis médis, keuneung- -bebas stok jsb.

2

Parameter Téknis utami

Jinis jarum

jarum baso

Jumlah jarum

E6 E12 E18

Jumlah palang

4 biasana6 unggal10

Lebar damel

84 "105" 130 "150"

Laju

300-400r / mnt

Frecuency inverting speed variabel

Prosés ngabentuk loop mesin jarum majemuk sanyawa majemuk tiasa dibagi kana tilu tahapan: ngahanca, ngasuh, nutup, ngariung, ngabengkokkeun, ngahanca, ngabentuk loop sareng ngagambar. Dina awal prosés ngabentuk gelung, awak jarum naék sateuacan inti jarum pikeun mundur loop anu lami tina jarum kana palang jarum, awak jarum naék kana titik anu paling luhur teras murag ka handap, jarum panduan benang kukurilingan benang bantalan jarum, dina waktos anu sami, kait jarum nyandak benang énggal, saatos inti jarum sareng awak jarum ditutup, awak jarum sareng inti jarum teras-teras murag, gelung lami naék sapanjang basa jarum teras digéser kana benang énggal, sareng benang énggal ngagulung ngawangun gelung, anu tilelep teras narik busur pamukiman anu dibentuk ku benang énggal pikeun ngarengsekeun puteran ngabentuk siklus

Mékanisme ngantepkeun dipaké pikeun ngébréhkeun benang lambung dina poros lambung sareng ngirim ka daérah nyulam. Aya dua jinis: négatip sareng positip. Dina mékanisme négatip, aci léngsér ditarik ku tegangan warp kanggo ngaluarkeun kapal, janten henteu peryogi alat transmisi poros kapal khusus. Éta cocog pikeun mesin nyulam warp kalayan kecepatan mesin anu rendah sareng hukum anu rumit. Mékanisme let off positip nganggo alat transmisi khusus pikeun ngajantenkeun poros warp berputar ngintunkeun warp, anu bénten sareng jinis induksi tegangan sareng jinis induksi laju linier. Mékanisme induksi tegangan ngadalikeun kagancangan poros lambung ku bilah tegangan pikeun raoskeun tegangan warp. Mékanisme induksi laju linier ngatur laju muter poros lambung ku cara merasakan kecepatan lambung kalayan alat ukur gancang. Mékanisme sapertos ieu seueur dianggo dina mesin nyulam gancang-gancang kusabab tiasa nyeepkeun lungkawing dina linier anu parantos ditangtoskeun sareng tiasa dianggo kalayan gancang.

Fungsi mékanisme pengambilan gambar nyaéta ngagambar lawon kaluar tina daérah anyaman kalayan kecepatan anu parantos ditangtukeun sareng ngagulung kana gulungan lawon.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami