• No.96 Zhenban Road, Wuyang villiage, kota Lijia, Distrik Wujin, kota Changzhou, propinsi Jiangsu, Cina 213176
  • (86) 13961406388
  • aoyuan@czayfj.com

HY280 gerakan éléktronik transversely kecepatan luhur mesin nyulam ranjang tunggal

Pedaran pondok:

Buka-gaya mékanisme kecepatan luhur cam ayun-panangan nyambungkeun-rod, operasi gampang sareng aplikasi anu lega.


Detil Produk

Tanda Produk

Modél ieu ngadopsi alat obah éléktronik (EL), ngajantenkeun parobihan desain lawon langkung saderhana sareng hemat waktos, biayana bakal langkung awis tibatan disk pola tradisional atanapi tautan ranté.
Éléktronik let-off (EBC) sareng alat-alat éléktronik (EL) tiasa ditambihan dina unggal mesin. Tiasa dianggo benang datar atanapi benang monofilament, atanapi benang datar atanapi benang monofilament kombinasi anyaman, sahingga struktur mesin bakal diluyukeun, pilih batang balok atanapi gaya rol atanapi struktur sanésna, numutkeun kaputusan anyaman pelanggan anu lawon, operasi mesin pisan saderhana, saderhana sareng gampang diajar. Mesin gaduh berkelok-kelok mandiri, gulungan mandiri, gesekan berkelok-kelok pikeun konsumén pikeun milih. Masing-masing modél tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan pelanggan, jasa maksimal ka konsumén, sahingga pelanggan ngadamel produk anu nyugemakeun, hemat biaya, ningkatkeun kapasitas.

Maké

éta ngagunakeun mékanisme kabuka speed tinggi cam swinging-arm mékanisme nyambungkeun-rod, téknologi mindahkeun transversely éléktronik.

Éta dipaké pikeun ngaja rupa-rupa jaring tatanén, contona jaring pancain tanpa tali, lawon serat serat kimia, tirai louver mobil,. Jaring kaamanan pikeun konstruksi. jaring zaitun ,. jaring reungit, jaring olahraga sareng lawon nyulam warp.

Karakteristik

Buka-gaya mékanisme kecepatan luhur cam ayun-panangan nyambungkeun-rod, operasi gampang sareng aplikasi anu lega. Kinerja tinggi jarum-bar Raschel warp knitting machine ieu parantos dikembangkeun pikeun seueur jinis lawon sapertos jaring pancing, jaring pelindung, jaring naungan sareng jaring dompet., Sareng creel sapertos lambar pikeun benang monofilament atanapi damping creel pikeun benang filamén normal.

04
03
06
HY280-1
HY280-9
HY280-11

Parameter Téknis utami

Jarum damel

Jarum kancing (jarum tiasa dipasang dina ranjang di blok atanapi dilebetkeun nyalira)

Ngukur mesin

E1 E3 E6 E7 E8 E10

Jumlah palang pituduh

2-8

Lebar nominal

80 "181" 205 "170" 220 "260" 268 "283" 335 "

Paranti ngempelkeun lawon

2 gilinding ku drive gesekan
2 gilinding ku gesekan drive, misah-nangtung
aci tengah disetir. misah-nangtung

Laju

300-550r / mnt

frékuénsi invertting speed variabel  
Kakuatan motor 5.5kw 7.5kw 15kw

Modél Produk

modél mesin Diménsi (panjang * lebar * jangkungna) Beurat (t) floorarea (m2) Kakuatan utama (kw) Laju (r / m)
HY280-130 4600 * 1800 * 2700 7 8.28 5.5 --- 7.5 300-550
HY280-335 9820 * 1800 * 2700 9 17.68 15 300-550

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami