• No.96 Zhenban Road, Wuyang villiage, kota Lijia, Distrik Wujin, kota Changzhou, propinsi Jiangsu, Cina 213176
  • (86) 13961406388
  • aoyuan@czayfj.com

HY280 speed tinggi single-ranjang raschel

Pedaran pondok:

Buka-gaya mékanisme kecepatan luhur cam ayun-panangan nyambungkeun-rod, operasi gampang sareng aplikasi anu lega.


Detil Produk

Tanda Produk

Ciri-cirina

Éta dianggo pikeun .ngempelkeun sababaraha jinis jaring tatanén, contona jaring pancain tanpa tali, lawon serat serat kimia, tirai louver mobil, jaring pengaman kanggo pangwangunan, jaring zaitun, jaring reungit, jaring olahraga sareng lawon rajutan p

Mangpaat

Buka-gaya mékanisme kecepatan luhur cam ayun-panangan nyambungkeun-rod, operasi gampang sareng aplikasi anu lega. Kinerja tinggi jarum-bar Raschel warp knitting machine ieu parantos dikembangkeun pikeun seueur jinis lawon sapertos jaring pancing, jaring pelindung, jaring naungan sareng jaring dompet., Sareng creel sapertos lambar pikeun benang monofilament atanapi damping creel pikeun benang filamén normal.

vEtqRcqfTBu8RzGny7MLjw

Parameter Téknis utami

Jarum damel

Jarum kancing (jarum tiasa dipasang dina ranjang di blok atanapi dilebetkeun nyalira)

Ngukur mesin

E1 E3 E6 E7 E8 E10

Jumlah palang pituduh

2-8

Lebar nominal

80 "181" 205 "170" 220 "260" 268 "283" 335 "

Paranti ngempelkeun lawon

2 gilinding ku drive gesekan

4 gilinding kalayan drive drive gesekan drive drive

2 gilinding ku gesekan drive, misah-nangtung

aci tengah disetir. misah-nangtung

Laju

300-550r / mnt

frékuénsi invertting speed variabel  
Kakuatan motor 5.5kw 7.5kw 15kw

Modél Produk

modél mesin

Diménsi

(panjang * lebar * jangkungna) (mm)

beurat (t)

floorarea mesin kosong (m2)

Kakuatan utama (kw)

kagancangan (r / m)

HY280-130 "

4600 * 1800 * 2700

7

8.28

5.5 --- 7.5

400-550

HY280-335 "

9820 * 1800 * 2700

9

17.68

15

400-550

Lebar sareng pangukur anu saluyu tiasa disaluyukeun dina pamundut

Kacuali pikeun sababaraha mesin crochet simplex, kaseueuran mesin nyulam ranjang ganda nyaéta mesin jarum létah Raschel ayeuna, sareng jarum alur parantos dianggo dina sababaraha taun ka pengker.

Jarum ganda Raschel warp knitting machine aslina dikembangkeun pikeun ngahasilkeun lawon dua sisi sisi rajutan kalayan struktur tulang rusuk anu sami sareng rajutan pakan. Ku alatan éta, jarum payun sareng tukang dua ranjang jarum tina mesin ranjang jarum ganda pangpayunna ngahalangan dina interval. Nanging, pikeun mempermudah palang sisir diayunkeun bulak-balik, éta gancang dirobih janten ranjang jarum payun sareng tukang, sareng jarum disusun deui. 7 z $ n- q%] t1 x

Hareup sareng tukang jarum dobel mesin nyulam mesin rajut ampir simétris. Hiji set sisir disusun di luhur dua ranjang jarum. Pikeun ranjang jarum payun sareng tukang, piring stripper bentukna kisi (atanapi piring alur jarum) sareng ranjang tilelep masing-masing disusun. Ku alatan éta, bédana antara hareup jeung tukang mesin ditangtukeun ku posisi mékanisme tarikan sareng coiling. Sisi tempat mékanisme pengambilanna aya dihareupeun mesin.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami