• No.96 Zhenban Road, Wuyang villiage, kota Lijia, Distrik Wujin, kota Changzhou, propinsi Jiangsu, Cina 213176
  • (86) 13961406388
  • aoyuan@czayfj.com

Mesin HY282 séri ganda jarum ranjang mesin rajut

Pedaran pondok:

Buka-gaya mékanisme kecepatan luhur cam ayun-panangan nyambungkeun-rod, operasi gampang sareng aplikasi anu lega.


Detil Produk

Tanda Produk

Ciri-cirina

Mékanisme kabuka-gaya, aplikasi lega, struktur saderhana, gampang operasi sareng motif kakuatan alit.

Mesin nyulam nganggo cara nyulam lambung biasana diwangun ku mékanisme let off, mékanisme nyulam, mékanisme traverse, mékanisme draw and take-up, mékanisme transmisi sareng mékanisme bantu. Mékanisme nyulam mangrupikeun mékanisme inti na, anu dianggo pikeun ngawangun coil nyulam. Numutkeun kana tipena béda jarum anu dianggo dina mékanisme nyulam, bagian looping anu béda-béda diadopsi. Bagian-bagian looping utamina kalebet jarum nyulam, tilelep, stripter grid, jarum pituduh benang, sareng sajabana. Jinis jarum anu dianggo dina mesin rajut warp anu dasarna sami sareng anu dianggo dina mesin rajutan pakan, tapi kaseueuran mesin modern anu nyulam modern ngudag gancang, janten jarum komposit seueur dianggo, sedengkeun jarum létah kalolobaanna dianggo dina mesin nyulam jacquard ageung.

Mangpaat

Tujuanna: Pikeun nyulam pita warna pikeun syal garmen, perban elastis médis, jaring bunderan kanggo bungkus buah sareng sababaraha jaring pancing bunder sareng kantong sanésna.

1

Parameter Téknis utami

Jinis jarum

Jarum Basa

Jumlah jarum

E6 E9 E12 E16E18

Jumlah palang

2-12

Lebar damel

27 "2 * 27" 66 "84"

Laju

400-550r / mnt

Kakuatan motor

1,5kw tilu fase 1. 5kw

Frecuency inverting speed variabel

Modél Produk

modél mesin

Diménsi

(panjang * lebar * jangkungna) (mm)

floorarea mesin kosong (m2)

Kakuatan utama (kw)

kagancangan (r / m)

HY282-84 "

2800 * 1300 * 2450

4

1.5

300-400

Lebar sareng pangukur anu saluyu tiasa disaluyukeun dina pamundut

Anyaman lawon dua sisi dihasilkeun dina dua jarum dobel paralel mesin nyulam lawon disauran jarum dobel lawon rajutan anyaman.

Salaku conto, nyulam tulang rusuk tulang rusuk sareng nyulam tulang rusuk ganda nyaéta jarum jarum ganda. Salaku tambahan, mesin jarum ranjang jarum dobel dobel ogé tiasa ninun sababaraha pola, sapertos anyaman bolong, anyaman plush, anyaman spacer, anyaman silinder, sareng sajabana struktur ieu henteu ngan ukur seueur dianggo dina hiasan sareng industri, tapi ogé diperpanjang nepi ka Warp rajutan produk papakéan seamless


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami