• No.96 Zhenban Road, Wuyang villiage, kota Lijia, Distrik Wujin, kota Changzhou, propinsi Jiangsu, Cina 213176
  • (86) 13961406388
  • aoyuan@czayfj.com

HY288 Warp Mesin Nyulam

Pedaran pondok:

Mesin nyetir bagian-bagian nyetir mékanisme rad nyambungkeun planar, palang taneuh ngadopsi alat corak tipe cam cam shogging.


Detil Produk

Tanda Produk

Ciri-cirina

Mesin nyetir bagian-bagian nyetir mékanisme rad nyambungkeun planar, palang taneuh ngadopsi alat corak tipe cam cam shogging. balok yam nganggo EBC éléktronik let-off, alat traction nganggo opat-roller, sareng ogé nyayogikeun three-roller traction, mesin tiasa milih jacquard dua sisi.

Mesin nyulam nganggo cara nyulam lambung biasana diwangun ku mékanisme let off, mékanisme nyulam, mékanisme traverse, mékanisme draw and take-up, mékanisme transmisi sareng mékanisme bantu. Mékanisme nyulam mangrupikeun mékanisme inti na, anu dianggo pikeun ngawangun coil nyulam. Numutkeun kana tipena béda jarum anu dianggo dina mékanisme nyulam, bagian looping anu béda-béda diadopsi. Bagian-bagian looping utamina kalebet jarum nyulam, tilelep, stripter grid, jarum pituduh benang, sareng sajabana. Jinis jarum anu dianggo dina mesin rajut warp anu dasarna sami sareng anu dianggo dina mesin rajutan pakan, tapi kaseueuran mesin modern anu nyulam modern ngudag gancang, janten jarum komposit seueur dianggo, sedengkeun jarum létah kalolobaanna dianggo dina mesin nyulam jacquard ageung.

Mangpaat

Anggo pikeun nyulam lawon spacer anu caket-grained atanapi bolong sareng inelastik, produk-produkna utamina dianggo kanggo sapatu, tas, bantal mobil, topi, pakean sareng sajabina.

QtbuY5nHQLC2gmDSwAbdKw

Parameter Téknis utami

Jinis jarum

Jarum Alur

Jumlah jarum

E6 E8E12 E18 E22 E24E28E32

Jumlah palang

2, 3, 4, 6

Lebar damel

150 "190" 200 "216" 256 "335"

Laju

600-900r / mnt

Kakuatan motor

7,5kw

Frecuency inverting speed variabel

Modél Produk

modél mesin

Diménsi

(panjang * lebar * jangkungna) (mm)

beurat (t)

floorarea mesin kosong (m2)

Kakuatan utama (kw)

kagancangan (r / m)

HY399-190 "

6750 * 2150 * 2600

9

15

7.5

800-900

Lebar sareng pangukur anu saluyu tiasa disaluyukeun dina pamundut

Loop utama anu ngabentuk bagian tina mesin nyulam bélok nyaéta jarum nyulam, jarum pituduh benang, tilelep sareng piring mencét (dianggo pikeun mesin crochet). Jarum nyulam disusun dina urutan dina ranjang jarum sareng ngalih sareng ranjang jarum. Jarum pituduh benang dipasang dina stripboard pikeun ngawangun palang sisir. Léngsér ngalangkungan liang tina jarum pituduh, ngalir nganggo sisir sisir, sareng tatu dina jarum. Lawon anu anyaman ngaliwatan gerakan terkoordinasi tina jarum nyulam, tilelep sareng bagian looping séjén.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami