• No.96 Zhenban Road, Wuyang villiage, kota Lijia, Distrik Wujin, kota Changzhou, propinsi Jiangsu, Cina 213176
  • (86) 13961406388
  • aoyuan@czayfj.com

HY290-I ganda-ranjang sunshade net mesin HY290-II ganda-ranjang sayur mesin bersih

Pedaran pondok:

Jaring sunshade ngagaduhan tingkat sun-shading anu saé, lébar sareng ngahasilkeun luhur. Tingkat sunshading nyaéta tina 50% dugi ka 90%. Kalayan otomatis knitted threading hole.


Detil Produk

Tanda Produk

Ciri-cirina

Jaring sunshade ngagaduhan tingkat sun-shading anu saé, lébar sareng ngahasilkeun luhur. Laju sunshading nyaéta tina 50% dugi ka 90%. Kalayan otomatis knitted threading hole, kantong bersih ngagaduhan fungsi aplikasi gampang, ventilasi udara sareng biaya pengemasan murah.

Mesin nyulam lambung ngahususkeun dina ngahasilkeun jacquard anu dijaring, sapertos tirai bersih, lawon méja dijaring, elastis sareng un-elastis dijero jero sareng renda. Kombinasi multi-bar, sareng presser thread ningkatkeun kamampuan jacquard sareng pangaruh mesin. Anyar-anyar ieu , babarengan sareng pamekaran sareng panerapan sababaraha serat anyar, nyampurnakeun fungsi modem mesin multi-bar warp-knitting kalayan thread presser, sareng ngarobih téknik warp-knitted sareng téhnik dyeing énggal, lawon multi-bar warp-knitted with thread presser gaduh paningkatan deui dina fungsina, penampilan luar sareng kualitas sareng sajabana Sareng éta seueur dianggo pikeun sagala jinis produk colthing sareng rumah tangga.

Mangpaat

Mesin jaring panonpoé biasana dianggo pikeun nyulam jaring panonpoé, anu seueur dianggo pikeun perkebunan di bumi palastik, cahaya panonpoe pikeun kembang sareng tangkal téh, bintik tempat kajadian beternak sato jsb Kantong jaring utamina dianggo pikeun bungkus sababaraha jinis buah sareng sayuran

Parameter Téknis utami

Jinis jarum

Jarum létah

Jumlah jarum

E2 E3 E6 E9 

Jumlah palang

4,6,8,9

Lebar damel

130 "180" 210 "256"

Pancaran

17 "

Laju

300-450r / mnt

Kakuatan motor

4kw 5.5kw 7.5kw

Frecuency inverting speed variabel

Modél Produk

modél mesin

Diménsi

(panjang * lebar * jangkungna) (mm)

beurat (t)

floorarea mesin kosong (m2)

Kakuatan utama (kw)

kagancangan (r / m)

HY290-216

6900 * 1400 * 2400

8

10

5.5-7.5

300-450

HY290-256

7900 * 1400 * 2400

10

11

5.5-7.5

300-450

Lebar sareng pangukur anu saluyu tiasa disaluyukeun dina pamundut

Loop utama anu ngabentuk bagian tina mesin nyulam bélok nyaéta jarum nyulam, jarum pituduh benang, tilelep sareng piring mencét (dianggo pikeun mesin crochet). Jarum nyulam disusun dina urutan dina ranjang jarum sareng ngalih sareng ranjang jarum. Jarum pituduh benang dipasang dina stripboard pikeun ngawangun palang sisir. Léngsér ngalangkungan liang tina jarum pituduh, ngalir nganggo sisir sisir, sareng tatu dina jarum. Lawon anu anyaman ngaliwatan gerakan terkoordinasi tina jarum nyulam, tilelep sareng bagian looping séjén.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami