• No.96 Zhenban Road, Wuyang villiage, kota Lijia, Distrik Wujin, kota Changzhou, propinsi Jiangsu, Cina 213176
  • (86) 13961406388
  • aoyuan@czayfj.com

Mesin nyulam HY303 Lungsi

Pedaran pondok:

Ngadopsi lembaga cam-link anu dilelepkeun ku minyak, nganggo jarum crochet sareng dilengkepan éléktronik, dilucuti sisir éléktronik transverse sareng tack-up éléktronik.


Detil Produk

Tanda Produk

Ciri-cirina

Ngadopsi lembaga cam-link anu dilelepkeun ku minyak, nganggo jarum crochet sareng dilengkepan éléktronik, dilucuti sisir éléktronik transverse sareng tack-up éléktronik. Jarum Crochet salaku unsur cingcin utama, ngadopsi wadah kembang tiasa ninun lawon pangaruh khusus, cocog pikeun anyaman lawon halus Khusus.

Mangpaat

Dipaké pikeun anyaman sagala jinis lawon elastis anu luhur, loba dipaké dina lawon modél, lawon hiasan rumah tangga, contona, taplak meja, gorden sareng lawon anu sanés.

04
03
02

Parameter Téknis utami

Jinis jarum

Jarum ngarajut

Jumlah jarum

E12 E14 E16E18

Jumlah palang

2

Lebar damel 130 "144" 216 "

Laju

400-600r / mnt

Kakuatan motor

3kw

Frecuency inverting speed variabel

Modél Produk

modél mesin

dimensi (panjang * lebar * jangkungna)

beurat (t)

Area lantai (m2)

Kakuatan utama (kw)

kagancangan (r / m)

HY303-144 "

4700 * 2150 * 2350mm

4

10.11

3

450-600

HY303-216 "

6700 * 2150 * 2350mm

6

14.41

5.5

450-600

Lebar sareng pangukur anu saluyu tiasa disaluyukeun dina pamundut

Éléktronik let-off (EBC) sareng alat-alat éléktronik (EL) tiasa ditambihan dina unggal mesin. Tiasa dianggo benang datar atanapi benang monofilament, atanapi benang datar atanapi benang monofilament kombinasi anyaman, sahingga struktur mesin bakal diluyukeun, pilih batang balok atanapi gaya rol atanapi struktur sanésna, numutkeun kaputusan anyaman pelanggan anu lawon, operasi mesin pisan saderhana, saderhana sareng gampang diajar. Mesin gaduh berkelok-kelok mandiri, gulungan mandiri, gesekan berkelok-kelok pikeun konsumén pikeun milih. Masing-masing modél tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan pelanggan, jasa maksimal ka konsumén, sahingga pelanggan ngadamel produk anu nyugemakeun, hemat biaya, ningkatkeun kapasitas.

Prosés ngabentuk loop mesin jarum majemuk sanyawa majemuk tiasa dibagi kana tilu tahapan: ngahanca, ngasuh, nutup, ngariung, ngabengkokkeun, ngahanca, ngabentuk loop sareng ngagambar. Dina awal prosés ngabentuk gelung, awak jarum naék sateuacan inti jarum pikeun mundur loop anu lami tina jarum kana palang jarum, awak jarum naék kana titik anu paling luhur teras murag ka handap, jarum panduan benang kukurilingan benang bantalan jarum, dina waktos anu sami, kait jarum nyandak benang énggal, saatos inti jarum sareng awak jarum ditutup, awak jarum sareng inti jarum teras-teras murag, gelung lami naék sapanjang basa jarum teras digéser kana benang énggal, sareng benang énggal ngagulung ngawangun gelung, anu tilelep teras narik busur pamukiman anu dibentuk ku benang énggal pikeun ngarengsekeun puteran ngabentuk siklus


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami