• No.96 Zhenban Road, Wuyang villiage, kota Lijia, Distrik Wujin, kota Changzhou, propinsi Jiangsu, Cina 213176
  • (86) 13961406388
  • aoyuan@czayfj.com

HY33, HYS43 multi-bar mesin rajut renda

Pedaran pondok:

Cam anu dilelepkeun minyak, mékanisme transmisi rod anu nyambungkeun ékséntris, sisir handapeun sareng ucing elastis ku éléktronik let-off, lawon spandex ngadopsi gulungan éléktronik.


Detil Produk

Tanda Produk

Ciri-cirina

Cam anu dilelepkeun minyak, mékanisme transmisi rod anu nyambungkeun ékséntris, sisir handapeun sareng ucing elastis ku éléktronik let-off, lawon spandex ngadopsi gulungan éléktronik.

Mangpaat

Éta dipaké pikeun nyulam sababaraha renda elastis, lawon jacquard sareng lawon hiasan jacquard, sareng sajabana Seueur dianggo dina papakéan, sapatu, tas, hiasan bumi, jst.

Mesin nyulam lambung ngahususkeun dina ngahasilkeun jacquard anu dijaring, sapertos tirai bersih, lawon méja dijaring, elastis sareng un-elastis dijero jero sareng renda. Kombinasi multi-bar, sareng presser thread ningkatkeun kamampuan jacquard sareng pangaruh mesin. Anyar-anyar ieu , babarengan sareng pamekaran sareng panerapan sababaraha serat anyar, nyampurnakeun fungsi modem mesin multi-bar warp-knitting kalayan thread presser, sareng ngarobih téknik warp-knitted sareng téhnik dyeing énggal, lawon multi-bar warp-knitted with thread presser gaduh paningkatan deui dina fungsina, penampilan luar sareng kualitas sareng sajabana Sareng éta seueur dianggo pikeun sagala jinis produk colthing sareng rumah tangga.

tR08BUYMQAmxB5iRAQEYDw
1 (1)
1 (3)
1 (2)

Parameter Téknis utami

Jinis jarum

Jarum alur

Jumlah jarum

E18 E24

Jumlah palang

33 dina43

Lebar damel

132 "196"

Laju

350-400r / mnt

Éléktronik let-off 4 mayar, régulasi kagancangan stepless, gulungan éléktronik

Modél Produk

modél mesin

Diménsi

(panjang * lebar * jangkungna) (mm)

beurat (t)

floorarea mesin kosong (m2)

Kakuatan utama (kw)

kagancangan (r / m)

HYF-132 "

5005 * 2100 * 2800

7

10.51

4

350-400

HYF-196 "

6500 * 2100 * 2800

9

13.65

5.5-7.5

350-400

Lebar sareng pangukur anu saluyu tiasa disaluyukeun dina pamundut

Let-off éléktronik (EBC) sareng alat timah éléktronik (EL) tiasa ditambihan kana unggal mesin. Tiasa nganggo benang filamén datar atanapi tunggal, atanapi bakal anyaman kombinasi benang filamen datar atanapi tunggal, sahingga struktur mesin disaluyukeun, pilih aci kebat atanapi gaya rol atanapi struktur sanésna, numutkeun kaputusan anyaman pelanggan lawon, operasi mesin nyaéta saderhana pisan, saderhana, gampang diajar. Mesin gaduh berkelok-kelok mandiri, gulungan mandiri, gesekan berkelok-kelok pikeun konsumén pikeun milih. Masing-masing modél tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan pelanggan, layanan maksimal pikeun palanggan, sahingga palanggan ngadamel produk anu nyugemakeun, ngahémat biaya, ningkatkeun kapasitas.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami