• No.96 Zhenban Road, Wuyang villiage, kota Lijia, Distrik Wujin, kota Changzhou, propinsi Jiangsu, Cina 213176
  • (86) 13961406388
  • aoyuan@czayfj.com

Mesin nyulam HY399 speed tinggi single-bed Warp

Pedaran pondok:

Mesin nyetir bagian-bagian nyetir mékanisme rad nyambungkeun planar, palang taneuh ngadopsi alat corak tipe cam cam shogging.


Detil Produk

Tanda Produk

Ciri-cirina

Mesin ieu nganggo kendali jacquard dua sisi, looping nyetir bagian nyoko mékanisme radar planar, engkol dina planar nyambungkeun rad ngadopsi alat crankshaft, palang ground ngadopsi N tipe pola disc cam shogging device.beam benang nganggo EBC éléktronik let-off, daya tarik alat ngagunakeun opat-gilinding, sareng ogé nyayogikeun tilu-gencatan listrik.

Mangpaat

Anggo pikeun nyulam lawon spacer anu caket-grained atanapi bolong sareng inelastik, produk-produkna utamina dianggo kanggo sapatu, tas, bantal mobil, topi, pakean sareng sajabina.

QtbuY5nHQLC2gmDSwAbdKw

Parameter Téknis utami

Jinis jarum

Jarum alur

Jumlah jarum

E16 E18 E22 E24 E28

Jumlah palang

3, 4, 6

Lebar damel

190 "200" 212 "

Laju

600-1000r / mnt

Kakuatan motor

7,5kw

Frecuency invertting speed variable, EBA let off, Independent winding or gesekan berkelok-kelok

Modél Produk

modél mesin Diménsi

(panjang * lebar * jangkungna)

Beurat (t) luas lantai (m2) Kakuatan utama (kw) kagancangan (r / m)
HY399-190 " 6750 * 2150 * 2600 9 37.8 7.5 800-1000
HY399-212 “ 7300 * 2150 * 2600 10 40.8 7.5 800-1000
Lebar sareng pangukur anu saluyu tiasa disaluyukeun dina pamundut

Mékanisme nyulam diwangun ku ranjang jarum, sisir, ranjang tilelep sareng pelat mencét, anu umumna disetir ku cam atanapi rod penghubung éksentrik. Cams sering dianggo dina mesin nyulam lambung kalayan kecepatan rendah sareng hukum gerak rumit bagian looping. Tautan Ékséntrik seueur dianggo dina mesin nyulam gancang-gancang kusabab pangiriman anu lancar, pamrosésan saderhana, low anggo sareng noise nalika operasi gancang-gancang.

Mékanisme lintasan palang sisir ngajantenkeun palang sisir ngalangkungan sasuai ka kabutuhan organisasi lawon nyulam salami prosés gelung, sareng benang lintuh dipasang dina jarum supados anyaman lawon dirajut nganggo struktur organisasi anu tangtu. Biasana aya dua jinis piring kembang sareng jinis cam. Mékanisme pola pola disambungkeun dina séri kana ranté pelat pola ku pelat pola sareng bentuk sareng ukuran anu tangtu numutkeun syarat organisasi kaén rajutan, sahingga batang sisir ngalir sacara horizontal. Éta cocog pikeun organisasi kalayan pola nyulam anu langkung rumit, sareng transformasi pola langkung merenah. Dina mékanisme cam, cam didesain numutkeun aturan gerakan transversal bar sisir anu diperyogikeun ku organisasi lawon nyulam. Pangiriman stabil sareng tiasa adaptasi sareng kecepatan nyulam langkung luhur.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami