• No.96 Zhenban Road, Wuyang villiage, kota Lijia, Distrik Wujin, kota Changzhou, propinsi Jiangsu, Cina 213176
  • (86) 13961406388
  • aoyuan@czayfj.com

Asesoris Mesin

Pelat porselen dipisahkeun

Panutup

Tautan

Sprocket satengah bunderan

Dasar slaider

Blok ranté

Cacing

Garpu

Huntu ngarobih

Nyanghareupan

Alat cacing

Papan pin

Sapotong tegangan

Gilinding nilon

Jarum kapang sareng timah

Kabayang dikepang

A18011 Nylon, Kapas, Rayon dipasang benang

Roller pola (pondok)

Piring pencét

Geser tambaga

Jarum pituduh

Cinyusu

Tuang jarum

Tabung wijén

Ranjang gaya

Unsur ranté

Jarum pituduh

Knockover

Cacing

Tambaga ngageser sapotong

Kembang jarum nyisiran

Ranjang jarum alur

Jarum alur

Jarum kancing

Misahkeun jarum

Ngeureunkeun panangan

Jarum pituduh

Jarum pituduh

Alat cacing

Misahkeun jarum

Sapotong tegangan

Stylet

Settling sapotong