• No.96 Zhenban Road, Wuyang villiage, kota Lijia, Distrik Wujin, kota Changzhou, propinsi Jiangsu, Cina 213176
  • (86) 13961406388
  • aoyuan@czayfj.com

Warta

  • Kaamanan mesin anyaman

    Kaamanan mesin anyaman, sabaraha perusahaan konstruksi biasa terang ngeunaan mesin anyaman? Sababaraha fitur sareng kaunggulan mesin anyaman: Dibandingkeun sareng pager kawat, pager kawat sareng pager batu, éta ngagaduhan kaunggulan ieu: 1. Kawat waja galvanis kakuatan-kuat dianggo ...
    Maca deui
  • Alesan kunaon mesin nyulam lompatan ngaluncatan sirah pan

    Alesan utama kunaon mesin nyulam lompatan ngaluncurkeun sirah kana panci nalika dioperasikeun kusabab lambung henteu tiasa tetep sareng parobihan utama. Kabinet kontrol mesin rajut Warp Alesan utama nyaéta sapertos kieu. ①: Salami prosés let-off éléktronik, aya masalah sareng ...
    Maca deui
  • Mesin anyaman ngagancangkeun produksi sareng kustomisasi bolong kawat stainless steel

    Kalayan kamajuan kontinyu élmu sareng téknologi sareng pamutahiran kontinyu tina téknologi, saringan kawat stainless steel bolong dianggo dina mesin, mobil sareng alat mékanis anu sanés, sareng mesin anyaman nguatkeun kinerja alat-alatna, sareng tiasa gancang ngaropea ...
    Maca deui
  • Struktur sareng prinsip mesin warp knitting

    Mesin nyulam lambung ngagaduhan adaptasi anu lega pikeun bahan baku sareng ragam lawon, sareng produktipitas mesinna tinggi, janten gancang berkembang. Teras, naon jinis struktur sareng prinsip anu aya dina mesin nyulam warp, hayu urang tingali sacara langkung caket: loop utama anu ngabentuk bagian-bagian tina warp kn ...
    Maca deui
  • Naon anu kedah diperhatoskeun nalika ngagunakeun mesin las barisan

    Mesin las barisan kagolong kana las spot, anu dibagi kana C-type single-head row welding machine, C-type multi-head row welding machine and gantry-type multi-head row welding machine. Kusabab éléktroda las mangrupikeun éléktroda pasagi, sareng éléktroda luhur sareng handap aya dina p ...
    Maca deui
  • Karakteristik sareng kagunaan lawon renda

    Kaunggulan sareng karugian tina lawon renda: Renda mangrupikeun produk impor anu khas, anu kagolong kana struktur bolong sareng mimiti dianyam ku crochet. Kusabab teksturna anu hampang, ipis sareng transparan, lawon renda ngagaduhan pangaruh artistik anu elegan sareng misterius, sareng seueur dianggo di awéwé ...
    Maca deui
  • Klasifikasi Mesin Nyulam Sadayana Anu Anjeun Kedah Terang

    Nyulam, prosés ngadamel lawon (tékstil) anu umum dilakukeun antar gelang benang. Nyulam utamina diklasifikasikeun salaku nyulam pakan sareng nyulam lambung. Nyulam tiasa dilakukeun ku panangan atanapi ku mesin. nyulam dilakukeun ku nyiptakeun gelung benang dina urutan, naha datar atanapi dina buleud. Dina éta ...
    Maca deui
  • Mesin Net Konstruksi Changzhou Aoyuan

    Mesin jaring Changzhou Aoyuan Konstruksi Modél HY280-séri, éta jarum Ranjang tunggal mesin rajut Raschel anu ngarancang pikeun ngadamel benang Round (benang mono) dina sagala jinis bahan baku, contona Nylon, PE, PP dll. Panel kontrol séri ieu ngadopsi inverter pikeun ngendalikeun spe ...
    Maca deui
  • Jinis Beda Mesin Nyulam: Anu Tiasa Anjeun Paké dina Industri Tékstil Anjeun

    Mesin nyulam mangrupikeun téknologi anu dianggo pikeun nyulam lawon. Cara interloop salah sahiji sét benang sareng anu sanésna nganggo jarum mangrupikeun paningali anu luar biasa. Anjeun tiasa ngabayangkeun kumaha gampang sareng sesahna pikeun ngabentuk baju anu anjeun anggo. Latar Saeutik ngeunaan Nyulam Nalika anjeun mikir ...
    Maca deui
  • Naon lawon bolong hawa? Lawon sandwich?

    Lawon bolong hawa mangrupikeun lawon anu didamel tina mesin rajutan. Lawon bolong hawa didamel tina tilu bagian. Éta sapertos sandwich, janten lawon bolong hawa ogé disebat lawon sandwich. Kalayan bentuk net, lawon bolong hawa katingali pantun sareng olahraga. Éta nganggo serat sintétik polimér ku presisi sakali ...
    Maca deui
  • Nov, 2017 Pameran di Hanoi, Vietnam

    Maca deui
  • 27-29 Maret 2018 Karachi, Pakistan

    ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2